چطور کلیدواژه های کسب وکارمان را انتخاب کنیم؟

چطور کلیدواژه های کسب وکارمان را انتخاب کنیم؟

کلیدوا‍ژه های کسب و کار، عباراتی هستند  که حوزه فعالیت سازمان شما را مشخص می کنند. برای انتخاب کلیدواژه ها، لازم است، پرسونای مخاطب تان را بشناسید و ارزش پیشنهادی کسب و کار شما مشخص باشد. نیاز مخاطب و ارزشی یکتای پیشنهادی که به او ارائه داده می شود، مبنای اولیه انتخاب کلیدواژه هاست.

کلیدواژه های اصلی کسب و کار، ۵ عبارت اصلی در بر گیرنده محور اصلی فعالیت کسب و کار شما هستند. ۲۰ کلیدواژه دیگری که مرتبط با فعالیتهای شما هستند، کلیدواژه های فرعی شما محسوب می شوند. انتخاب کلیدواژه های اصلی و فرعی فعالیت مهمی است که نقطه شروع طراحی استراتژی محتوا محسوب می شود. علاوه بر این دیگر نجام دیگر فعالیتهای موثر بازاریابی مانند بهینه سازی برای موتورهای جستجو (سئو) و تبلیغات در موتورهای جستجو (ادوردز) نیز مستلزم شناسایی کلیدواژه های کسب و کار است.

 

قدم اول: کلیدواژه ها را حدس بزنید

از یکی از مشتریان بالقوه تان بخواهید تا به سوالات شما پاسخ دهد و اگر چنین امکانی برای شما میسر نبود، سعی کنید خودتان را به جای مخاطب تان بگذارید. از مخاطب بپرسید که اگر بخواهد در مورد مشکلی که دارد به دنبال یک راهکار در گوگل جستجو کند، از چه کلیدواژه هایی استفاده می کند. سعی کنید این سوالات را خودتان پاسخ دهید و از دو یا سه نفر دیگر هم بپرسید.  کلیدواژه ها را یادداشت کنید.

 

قدم دوم: پیدا کردن کلیدواژه های مشابه و بهتر

در این مرحله بایستی کلیدواژه های بهتری که مشابه لیست کلیدواژه های شما هستند ولی بیشتر توسط مخاطبان مورد استفاده قرار می گیرند را  شناسایی کنید.  برای این کار در قدم اول از پیشنهاد دهنده گوگل استفاده کنید. اولین کلمه عبارت کلیدواژه را یادداشت کنید و منتظر بمانید تا گوگل کلیدواژه های دیگر را به شما پیشنهاد دهد. کلیدواژه های پیشنهادی را یادداشت کنید.

در قدم بعدی می توانید از یکی از وبسایت های که خدمات تحقیق در مورد کلیدواژه ها ارائه می دهند استفاده کنید.

وبسایت های زیادی وجود دارند که می توانید از انها استفاده کنید. با این حال من از بین آنها دو وبسایت  https://kwfinder.com و AdWordsKeywordplanner را پیشنهاد می کنم. در این پست، به شما نحوه استفاده KWfinder را آموزش می دهم. با اندکی تلاش و کمی کنجکاوی می توانید از ادوردز کی ورد پلنر هم که همان طور که از نامش پیداست، یک سرویس ارزش افزوده برای گوگل ادوردز است، استفاده کنید.

آموزش استفاده از KWfinder برای تحقیق در مورد کلیدواژه ها

برای استفاده روی این لینک کلیک کنید تا وارد وبسایت شوید. در پنجره اصلی سایت، مانند تصویر زیر، کلمه کلیدی مد نظرتان را یادداشت کنید، زبان فارسی را انتخاب کنید و روی دکمه سبز رنگ کلیک کنید.

 

تحقیق در مورد کلیدواژه

در صفحه نتایج همان طور که مشاهده می کنید، لیستی از کلیدواژه های مشابه با کلیدواژه شما نمایش داده می شود. مقابل هر کلیدواژه می توانید روند جستجو، تعداد جستجوها، قیمت خرید کلیک از ادوردز، درجه رقابت مرتبط با این کلیدواژه و همچنین درجه دشواری برای سئو مربوط به آن کلیدواژه را مشاهده کنید.

 

این ابزار به شما کمک می کند ایده های جدیدی در خصوص کلیدواژه های مشابه مرتبط با کسب و کارتان پیدا کنید و علاوه بر این بتوانید با مقایسه فاکتورهای مختلف مربوط به کلیدواژه های مختلفِ کلیدواژه مورد نظرتان را انتخاب کنید.

در این مرحله سعی کنید بیشتر روی افزایش تعداد کلیدواژه های مرتبط کار کنید تا در قدم آخر بتوانید کلیدواژه های اصلی و فرعی کسب و کارتان را انتخاب کنید.

قدم سوم: انتخاب کلیدواژه های اصلی

در مرحله سوم باید از ابزارهای مقایسه کلیدوازه ها استفاده کنید تا بتوانید بر اساس فاکتورهای زیر ۵ کلیدوازه را به عنوان کلیدوازه های اصلی و ۲۰ کلیدواژه را به عنوان کلیدواژه های فرعی کسب و کارتان انتخاب کنید.

حجم جستجوی کلیدواژه: این فاکتور مشخص می کند در یک ماه گذشته چند بار این کلیدواژه در گوگل جستجو شده است.

قیمت کلیک در ادوردز: این فاکتور مشخص می کند که اگر بخواید از تبلیغات در موتور جستجوی گوگل استفاده کنید، به ازای هر کلیک روی تبلیغ تان چقدر باید هزینه کنید؟

دشواری کلیدواژه: این فاکتور نشان می دهد که چقدر ارتقای رتبه در گوگل در این کی ورد برای شما سخت است؟

چگالی رقابت: این فاکتور مشخص می کند، فشردگی رقبایی از این کلیدواژه استفاده می کنند چگونه است؟

 

انتخاب کلیدواژه ها نقش مهمی در استراتژی محتوای شما دارد. در این مرحله شما باید جهت گیری خود را در تولید محتوا انتخاب کنید. اگر می خواهید هزینه قابل ملاحظه ای در این حوزه انجام دهید، کلیدواژه هایی که بیشتر جستجو می شوند و در عین حال، رقابت برای ارتقای جایگاه در صفحات جستجوی مربوط به آنها دشوارتر است، را انتخاب کنید. در صورتی که چنین قصدی ندارید سعی کنید کلیدواژه های ساده تر را انتخاب کنید تا بتوانید سریع تر به صفحه اول گوگل بیایید. معمولا ترکیبی از کلیدواژه های دشوار و آسان می تواند استراتژی مناسبی برای تولید محتوا باشد.

با مشخص شدن کلیدواژه های اصلی، می توانید رقبای اصلی تان را به راحتی شناسایی کنید. KWfinder در این زمینه بسیار کارا و مفید است. بعد از جستجوی کلیدواژه می توانید لیست وبسایتهایی که در مورد آن کلیدواژه جایگاه بهتری دارند را مشاهده کنید

جمع بندی

انتخاب کلیدواژه ها، نقطه شروع برنامه ریزی برای نوع، قالب، تعداد و زمان محتوا و همچنین انتخاب تیم مناسب برای تولید محتوا در خصوص آن کلیدواژه هاست. با گذاشتن وقت مناسب در این قسمت می توانید طراحی استراتژی محتوای مناسب را گارانتی کنید.

 

** در صورت تمایل به استفاده از تمپلیت تحقیق درباره کلیدواژه ها  که در ویدئوی درس به شما معرفی شد، به لینک زیر بروید و یک نسخه از تمپلیت را برای خودتان کپی کنید.

[button url=”https://drive.google.com/open?id=1yhHfObGYN8rOngihvSvWQ8pxi851SEMFBBocf1LO7hc” class=”” bg=”” hover_bg=”” size=”0px” color=”” radius=”0px” width=”0px” height=”0px” target=”_self”] تمپلیت تحقیق کلیدواژه ها [/button]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *